tiistai 11. helmikuuta 2014

Keskiviikon voimasanat

"Tämä on Sinun elämäsi. Tee sitä, mitä rakastat tehdä ja tee sitä usein. Jos et pidä jostain, tee siihen muutos. Jos inhoat työtäsi, eroa. Jos inhoat harrastustasi, lopeta. Jos sinulla on liian vähän aikaa, lopeta TV:n tuijottaminen. Jos etsit elämäsi rakkautta, pysähdy; hän ei voi löytää sinua, jos juokset vain eteenpäin. Älä vaivaa päätäsi turhilla ongelminna, elämä on yksinkertaista. Kun syöt, arvosta jokaista suupalaa. Kaikki tunteet ovat kauniita . Älä peitä niitä. Avaa mielesi ja sydämesi uusille asioille ja ihmisille. Erilaisuus on hyvä asia. Matkustele.. ja eksy. Se auttaa sinua löytämään itsesti. Jotkut tilaisuudet osuvat kohdalle vain kerran. Tartu niihin. Elämä on lyhyt. Elä se !!"



Joka ikinen kerta kun tämän voimatekstin luen ja palaan sen ääreen niin se ammentaa minulle jotain uutta ja rohkaisee tekemään päätöksiä oman itseni vuoksi, vähän itsekkäästi mutta järkevästi. Toivottavasti tämä inspiroi muitakin yhtälailla? :) 


Ihanaa keskiviikkoa lukijat ! <3







Avainsanat: Elämä , Päätös , Sinä

2 kommenttia:

  1. Moikka Silvia! FB:n kautta eksyin lukemaan blogiasi. Inspiroiva teksti - itsellä elämänmuutoksia tulossa ja tämä osui ja upposi :)

    VastaaPoista