torstai 27. helmikuuta 2014

Kehokuuri tulokset

Kehokuuri josta olen viime viikkoina touhottanut on antanut tulosta ja nyt se on ohi. 28päivää tuotteilla, ja määrätyllä ruokavaliolla on tarkoitus puhdistaa keho suolasta,sokerista ja kuona-aineista. Ideana on käynnistää keho solutasolla uudestaan jotta keho pääsee toimimaan paremmin. Tämän voi tehdä täysin terveydellisistä syistä ja/tai laihdutuksen takia. Itselläni se oli molempia ja voin sanoa että en tyytyväisempi voisi olla. Tästä syystä tuputan näitä kaikille ja suosittelen ainakin kokeilemaan. Jos ei halua kehokuuria kokeilla niin se onkin tois-sijainen juttu, pää-asia ovat nämä 3 tuotetta (optimaalisetti) jotka auttava saamaan kehon käyntiin, toimimaan sekä sisään että ulospäin. Näihin kuuluu "Suolistojuoma", Energia- ja aineenvaihduntaan ja Palautumiseen tarkoitettu juoma.

Minun kehokuuri tulokset on tässä eli 28 pv aikana tapahtuneet muutokset!
Itselläni ( niinkuin n. 99% maailman naisista) on aina jonkun verran ylimääräistä ja vaikka lähti niin kyllä sitä vielä jää mutta niin kauan kuin itsellä on hyvä olla niin se on tärkeintä sinun keholle ja pääkopalle! Minä jatkan vielä kohti "kesäkuntoa" ja siitä rohkaistuneena päätin jakaa "bikinikuvat". Apuva! ;D Älä välitä mitä muut sanovat kehostasi vaan mieti vain mitä itse sanot kehostasi ja löydä aina jotain positiivista asioista! Ihmiset ovat usien liian itsekriittisiä ja itsekeskeisiä että olisivat ikinä täysin tyytyväisiä ulkonäköönsä tänä ulkonäkökeskeisenä aikana joten minä en edes yritä vaan nautin kropastani ja elämästäni juuri tällaisena ! :)
Alkupöhötys// Kohti valoa // Tänään 27.2.14
Im so happy but not satisfied yet ;)
Tähän palataan vielä!!
Lähtö tilanteesta tähän tilaan muutokset 28pv;
Koko kehon rasva: -2,2 %
Keskivartalo rasva: -3,5 %
Tippuneet kilot: -6,6 kg

Kadonneet sentit:
Rinta: -6,5cm ( aina niistä tisseistä lähtee! :D)
Vyötärö: -3cm
Lantio: -4cm
O.jalka: -2,5 cm
V.jalka: -3 cm
O.käsi: 1,5 cm
V.käsi: 1 cm

= -21,5 cm 
Nyt jatkuu normaalit terveelliset ruokailu tavat ja treenaus + optimaalisetin käyttö <3
Näihin kuviin ja tunnelmiin jäädään tänään ja kun kuvat olet nähnyt niin en vastaa terapeutti käynneistä enkä maksuista! ;)

<3: Silppuri

3 kommenttia:

 1. Näkee kyllä tulokset ja juuri kiinteytystä tapahtunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos OutiJ! Nykyään tilanne on vielä hyvinkin paljon " parantuntu" ja tuntuukin mahtavalta kun keho toimii kuten pitää ! :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista