tiistai 4. helmikuuta 2014

Keho kuntoon projekti jatkuu !

Syksyllä aloitettu pienenmoinen kunnon kohotus ja painon pudotus kuuri on ottanut hyvin siivet alleen.
Lähdettiin pudottamaan ja erilaisen treenauksen, x-methodin avulla paino hiljallee hyvin lähti myös putoamaan. Väliin tuli pieni stoppi painon pudotuksessa kun rankemmat treenit loppuivat ja normi arki jatkui.
Itselläni kun kiitettävästi normiliikuntaa ja aerobista on niin keho tarvitsee aina molempia, myös sitä lihaskuntoa jotta lihakset lähtevät polttamaan.
Nyt kuitenkin päätin lähteä kokeilemaan tässä välissä ennen kuin x-method taas jatkaa menoaan niin kehokuuria. FitLine tuotteiden avustamana ja ei sokeria, ei suolaa, vain tietyt ruoka aineet tietty määrä -idealla. Kehokuurin (28pv) aikana keho puhdistetaan solutasolla, suolavarastot tyhjennetään ja saadaan keho paremmin ottamaan ravintoa vastaan sekä paremmin käyttämään sitä hyödyksi.

Alussa kun en tiennyt mistä on oikeasti kyse niin olin epäileväinen mutta työkolleega sai minut vakuutetuksi. En voisi olla tyytyväisempi että lähdin tätä kokeilemaan. Ensimmäiset 6 päivää on vasta takana ja painoa on pudotettu n. 4kg eli nesteet ja keho on hyvin lähtenyt puhdistumaan!
Tämä toimii myös siis painonpudotuksen kannalta loistavasti mutta ei ole tarkoitus jäädä kuurille vaan ensin saada keho toimimaan ja jatkaa sitten terveellisellä ruokavaliolla jota keho pääsee hyödyksi käyttämään polttoaineena.
Huomenna on 7pv ja se on viimeinen pelkkä proteiini päivä hetkeen eli odotan kun saan kasvikset, salaatin, kaalin ja porkkanan suuhuni! :D Ja salaattia saa korvata tossa ruisleivällä ja ajattelin olla niin ahkera leivän suhteen että otan itselleni tavoitteeksi ettei meille osteta enää kuin harvoin leipää kaupasta.
Leipä on helppo tehdä, tietää mitä siellä on ja nam kuinka ihnaa syödä omaa tuoretta leipää! Tämä on mun kevään lupaus itselleni ja avomiehelleni!

Vielä on päiviä jäljellä ja ihanaa nähdä mitä kehossa vielä tapahtuu koska nyt jo näkee uuman vähän kaventuvan. Jos oon tosi rohkea niin uskallan laittaa lopussa kuvia ennen ja jälkeen kehostani :D Vähintääkin kilot ja sentit jaan kanssanne ;)

Silppuri kiittää ja kuittaa tältä päivältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti