maanantai 20. tammikuuta 2014

Elämän muutos vs. dieetit

Monena aamuna sorrun katsomaan vahingossa tvshoppia ihan vain sen takia että en jaksa vaihtaa kanavaa. Kaikissa tuotteissa korostetaan jotain näistä kolmesta: terveellisyys, helppous, kauneus.
Näiden kolmen asian ympärillä elämämme ilmeisesti paljon pyörii.

Kuinka ihmeessä meistä on tullut niin löysiä ihmisiä että ihailemme mainosta jossa mainostetaan laihduttavia housuja. Mainoksessa sanotaankin jotenkin näin: " Mieti, ei tarvi hikoilla, ei treenata, eikä laihduttaa.. laittaa vain nämä housut jalkaan." VOI JÖSSES!!! Jos meillä on huono olo kehossamme niin ei ne litistävät housut sitä muuta ? Ihmisen perusluonne on laiska mutta eikö sitä muutosta voi tehdä itselleen.. ?

Mainoksissakin voisi olla välillä ajattelemisen tarvetta. Ylipainoinen kokki, ei mikään terveyden perikuva mutta mukavan näköinen heppu. Nyt ei ole tarkoitus arvostella tätä kokkia vaan yhteyttä tuotteeseen. Tämä kokki mainostaa pannua mihin ei tarvitse lisätä rasvaa eli mahdollisimman terveellistä ja tämän lisäksi hän mainostaa myös salaatin yms. pilkkojaa nicerdiceria = helppoa terveellistä ruokaa.
On hienoa että he korostavat terveyttä jne mutta mites työntekijät ja heidän terveys?
Tämähän on toki erittäin pinnalta katsottua kun en hänen historiaansa, sairauksia yms. tiedä mutta ylipainoinen hän on silti.


Miksi vain etsimme helppoja vastauksia läskiemme silittämiseksi emmekä ole valmiita tekemään töitä omaa kehoamme varten ?
Nyt tulee lauantai iltapäivisin tv5 dieettiklubi ohjelma (suomalainen) jossa testataan kymmentä eri dieettiä ja niiden edistymistä 180päivän ajan. Mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuu vaikka sen tietää jo että paras ja pysyvä tulos on varmasti kuluta enemmän, syö vähemmän ja/tai treenaus ja proteiinipitoinen ruokavalio. Toki tulokseen vaikuttaa paljon toteutus mutta mielenkiinnolla odotan miten näillä laihduttajilla elämä jatkuu ja itselleni uusi NLP (laihdutus hypnoosin avulla) kiinnostaa paljon, sillä en siitä ole ennen kuullut.

Ohjelmassa käytetyt laihdutusmetodit:
- Cambridge-ohjelma
- Karppaus/Atkins
- Rankka salitreeni ja proteiinipitoinen ruokavalio
- Laihdutus hypnoosin/NLP:n avulla
- Raakaravinto/superfood-dieetti
- Heiluridieettilaihduttaja (käy läpi erilaisia dieettejä)
- Tanssidieetti
- Kuluta enemmän, syö vähemmän
- Konjak-laihdutusmetodi
- Kirurgiset menetelmät 


Avainsanat: Laihdutus , Dieetti , Ruokavalio , Laiskuus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti