torstai 9. tammikuuta 2014

Done and done

Joulun aika on ohi mutta vaalikaamme sitä sydämessä läpi vuoden.
Nyt on uusi vuosi ja uudet kujeet niin kuin monen suusta kuuluu.
Uusi vuosi näkyy ja kuuluu kuntosali maailmassa ruuhkaisana sekä sali, ryhmäliikunta että PT puolella. Salit on tupaten täynnä iltaisin ja hiki lentää! "Kaikki" (yleistys) haluavat lunastaa oman lupauksensa että kesäkuntoon mennään ja/tai parempi elämä ja hyvä olo. Arvostan tätä että haluaa panostaa itseensä ja tänä vuonna päätin itse tehdä sen pysyvästi enkä vain pari kertaa vuodessa; tammikuu ja syyskuu. Nämä ovat ne kuukaudet kun ihmiset heräävät että apua kesä on tulossa= tammikuu ja kesä meni, kaljamaha tuli = syyskuu.

Itsekin siis vastoin kaikkia normaaleja tapojani olen tehnyt tämän klassisen "uusi parempi laihempi elämä"-lupauksen. Katsotaan miten tytön käy. Nyt on X-metodia treenattu 10h viimevuonna ja tämän vuoden puolella 3h ja olisi vielä 3h jäljellä tähän jaksoon. Olen ollut tyytyväinen ja minun lähtökohdillani tämä on osunnut ja uponnut. Lähdin hakemaan voimaa ja sitä on nyt tehty kaikkien spinning tunti ohjauksien ohella. Kerron sitten lopputulokset kun n. viikon päästä mittaillaan ;P. Itselleni ongelmana on ollut (uskokaa tai älkää ) se että syön liian vähän kulutukseeni ja se on saatu jossain määrin kuntoon kun on kroppa alkaantunut muokkautumaan jo mutta vielä on tietä jäljellä kohti kesää ;)

Sitä rupeaa aina vuoden vaihtuessa miettimään että mitä on saanut aikaiseksi viimevuonna ja mitä tulevalta vuodelta halajaa. Minä haluan tulevalta vuodelta asioita mitkä on vain päässäni osittain sillä ääneen niitä ei uskalla edes sanoa koska itseänsäkin pelottaa, mutta onneksi voin vain luottaa siihen että suunnitelmat on Isän kädessä ja ne menee suunnitelmien mukaan kun en taistele vastaan.

 Nautitaan Uudesta Vuodesta ja ollaan ihania toisillemme!


All you need ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti